Grip op stress

Grip op stress

Omdat je graag wilt ontdekken hoe je stress echt aan kan pakken

Heb je vaak het gevoel dat je dagen voorbij vliegen? Voel je vooral aan het einde van de (werk)dag hoe uitgeput je bent en heb je soms moeite het overzicht te houden? Wanneer je iemand bent die blijft zoeken naar oplossingen, het voor iedereen goed wil doen en gestaag doorgaat kan het een tijdje duren voor je door hebt dat het tijd wordt er iets aan te doen.

Maar als je zover bent, dan is deze training iets voor jou.

In deze vierdaagse mindfulness georiënteerde training, leer je je bewust te worden van jouw stress signalen en krijg je praktische handvatten om effectiever met werkdruk om te gaan. Je ervaart weer energie, plezier en vertrouwen in je werkzaamheden omdat je leert je werk in te richten op een manier die bij jou past, zonder negatieve gevolgen voor je effectiviteit.

Als je de training hebt afgerond heb je het volgende bereikt:

 Je bent je bewust van de belangrijkste stressfactoren in je werk
 Je weet wat jouw stress signalen zijn
 Je leert op effectieve wijze met werkdruk en stress om te gaan
 Je voelt je sterker en meer zelfverzekerd in de keuzes die je maakt
 Je kunt op natuurlijke wijze omgaan met onverwachte situaties

Na de training ben je in staat om heel precies aan te wijzen wat jou in je werk gestresst maakt. Een nog veel belangrijker resultaat is dat je daar vervolgens effectief mee leert om te gaan. De training levert veel eye-openers op die je direct gaan helpen om minder stress te ervaren.

Als je bereid bent stil te staan bij je gewoontepatronen en er voor openstaat om te leren mediteren, dan leren wij je graag de praktische toepassing van mindfulness op de werkvloer.

In de training kom je vier keer telkens 3,5 uur bij elkaar. Daarnaast verwachten we dat je thuis dagelijks 45 minuten oefent en registreert.

De locatie spreken we in overleg met elkaar af.

Het belangrijkste is dat je bereid bent om met een open blik naar je stresspatroon te kijken. Als je die bereidheid hebt dan is iedereen welkom.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief