Ben jij dit?

Dit zijn de mensen met wie wij werken

Als je jezelf herkent in de omschrijving van de wensen, dan herken je jezelf vast ook in de omschrijving van de mensen met wie wij werken.

Wij werken met zorgmedewerkers die werken in een uitvoerende of seniorrol als groepsleider, persoonlijk of ondersteunend begeleider, gedragswetenschapper of manager. Zij zijn onderdeel van een team, en werken vaak op een groep- of dagbestedingslocatie.

Wat deze medewerkers met elkaar gemeen hebben is dat ze verder willen komen. Ze willen zich ontwikkelen in hun werk en zich goed voelen bij de uitkomst. Het zijn vaak sociale mensen die sfeer belangrijk vinden en het niet fijn vinden als er sprake is van een conflict of wanneer er iets broeit. Niet alleen omdat ze elkaar nodig hebben als het eropaan komt, maar ook omdat de meeste mensen die wij zien, de ander niet graag tegen het hoofd stoten.

Wat de mensen met wie wij werken nog meer met elkaar gemeen hebben is dat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun werk en hun cliënten of bewoners. Dat verantwoordelijkheidsgevoel is vaak groot en dat kan er soms voor zorgen dat ze over hun grenzen gaan. Zij begrijpen dat je in elke situatie zelf ook een bepaalde invloed hebt. Hoe groot of klein ook, verschillen ontstaan immers door en in de omgang met elkaar. Natuurlijk wijzen ze soms juist naar de ander, maar ze staan uiteindelijk ook open voor een blik naar binnen. Ze hechten waarde aan gelijkwaardigheid en vinden het lastig als de een zich meer of belangrijker voordoet dan de ander.

Onze klanten zijn mensgericht én hebben hart voor de zorg.

Hieronder nemen we je wat specifieker mee in een aantal vragen die wij krijgen van begeleiders, managers en opleidingsadviseurs.

Ons aanbod

Contact

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: